21.04.2018

El darrer cap de setmana del 21 i 22 d’Abril a Badalona vàrem tenir la Festa Medieval on els Pirates van arribar a la ciutat!

El SASBA també va participar al Front Marítim amb jocs pels nens i tenint com a recompensa un cofre amb tresors molt dolços pels més petits!!

Donem les gràcies a tots aquells petits que van fer possible aquest dia!

12.02.2018

Un any més a les Illes Medes hem compartit moments inoblidables!!

24.07.2017

Com cada any el SASBA hem col·laborat en la festa de l'associació de veïns. Vam passar un dissabte a la tarda ple de jocs i diversió. Gràcies a tots per participar!!

Per veure els dibuixos cliqueu aquí.

24.07.2017

El mes de juny el club SASBA vam participar a la Festa de l'Esport a Badalona, que es celebra al Passeig de la Salut tot el dia. Nosaltres vam oferir jocs i maquillatge pels més petits, i explicacions del nostre esport preferit a tots aquells interessats.  Va ser un dia que vam poder gaudir molt de l'ambient esportiu de la nostra ciutat. Aquí teniu una mostra de les activitats i dibuixos dels més petits.

Per veure els dibuixos cliqueu aquí.

09.04.2017

Com cada any, el SASBA no podia faltar a la Festa Pirata. Amb jocs, dibuixos i activitats pels més petits hem passat un dia molt divertit. Al Pont del Petroli hi ha molta vida marina que cal conèixer per estimar-la i respectar-la.

Per veure els dibuixos (part 1): CLICK AQUÍ

Per veure els dibuixos (part 2): CLICK AQUÍ

Gràcies a tots per assistir-hi i participar-hi!!

06.04.2017

Acabem el mes de Març amb una xerrada d'allò més interessant: el funcionament del Desfibrilador Extern Automàtic. El nostre instructor Joan Guitart ens ha explicat com s'ha d'utilitzar en cas necessari. Molt important saber com funciona,  sobretot pels esportistes com els bussejadors.

Gràcies Joan, les teves xerrades sempre tant interessants i pràctiques!!

16.03.2017

El dijous passat 16 de Març,  el nostre instructor Joan Guitart ens va fer una xerrada sobre els aliments bàsics d'un bon esportista. Tant important és l'exercici físic com quin tipus de dieta seguim per estar en forma. Ens va recordar també què cal prendre abans i després de fer una immersió.

Tot plegat va ser molt interessant!!

10.11.2016

El dijous 10 de novembre de 2016 va tenir lloc la segona xerrada de l'arqueòleg Carles Aguilar.

Xerrada magistral, amena i divertida, al mateix temps que molt instructiva per apropar-nos una mica més a l'arqueologia subaqüàtica, amb el derelicte com a exemple, de la ma del nostre amic Carles Aguilar.

Moltes gràcies!!!

(link a la primera foto)

01.11.2016

Y para aquellos que no pudieron venir al estreno de "Amor Blau" en el Zorrilla, ya está disponible el video en nuestro canal de Youtube!

https://www.youtube.com/watch?v=peowS4sZ-z8

10.09.2016

Com cada any el club SASBA organitza una SORTIDA A LES ILLES MEDES. Enguany la trobada tindrà lloc els dies 7,8 i 9 d'octubre. LES ILLES MEDES formen part de la major reserva de flora i fauna de la Mediterrània Occidental. Podrem submergir-nos en aquest  lloc privilegiat per gaudir de la bellesa dels seus fons marins, on diferents espècies animals i vegetals hi viuen protegides des de 1990.

Please reload

Noticias Destacadas

Festa Medieval

21.04.2018

1/4
Please reload

Noticias Recientes

21.04.2018

09.04.2017

Please reload

Archivo
Please reload

Búsqueda por etiquetas
Please reload

​​Club de submarinismo SASBA Badalona ... desde 1973

Visítanos en:

© 2013 by SASBA BADALONA. All rights reserved.

NOTA: todas las fotos publicadas en esta web tienen el consentimiento de los fotógrafos y queda prohibida toda difusión fuera de esta web sin el permiso del mismo.