top of page

Festa del Mar 2013

Benvolgut a tothom,

aquest darrer diumenge 2 de Juny de 2013 s'ha celebrat com cada any el dia de la Festa del Mar, generalment sense grans complicacions :) 

Va ser un dia on plè de nens i nenes es van apropar a la carpa que teniem a tocar el Pont del Petroli i on es van poder fer fotos fent-se passar per submarinistes durant una estona; on van tenir la ocasió de muntar un gran puzzle; on van veure gran part de l'equip d'un bussejador; on van poder veure un gran nombre de bussejadors entrant i sortint de l'aigua; on van aconseguir unes galetes en forma de cavallet de mar; etc.

D'altra banda, també cridàvem l'atenció dels no tant petits per si estaven interessats en provar aquest esport que es practica des de fa molt de temps i per mostrar-lis gran part de la fauna que es pot arribar a trobar al Pantalà (Pont del Petroli) de Badalona!

No cal oblidar la visita de l'alcalde de Badalona: Xavier García Albiol, qui es va fer un parell de fotografies amb bussejadors sortint de l'aigua.

En definitiva va ser un dia on gràcies a la col·laboració de tothom del club i gràcies a la gent que hi va assistir, es va poder gaudir del dia de la Festa del Mar de 2013, junt amb la celebració del 40è aniversari del SASBA!

Gràcies, espere'm veure-us pel club i també l'any vinent!!

Dibuixos dels nens en PDF:

PDF Dibuixos 1

PDF Dibuixos 2

A continuació, clicant a VER+ es podran veure les fotos que es varen fer al llarg del dia i també les fotos dels nens. Si algú desitja còpia d'alguna fotografia, en vol veure d'altres que no s'han penjat o simplement vol la fotografia original (gran tamany) serà convidat a demanar-ho a la seu del Club o bé per correu electrònic especificant el seu nom i quina fotografia desitja. 

bottom of page