top of page

Festa del Mar 2013

Benvolgut a tothom,

aquest darrer diumenge 2 de Juny de 2013 s'ha celebrat com cada any el dia de la Festa del Mar, generalment sense grans complicacions :) 

Va ser un dia on plè de nens i nenes es van apropar a la carpa que teniem a tocar el Pont del Petroli i on es van poder fer fotos fent-se passar per submarinistes durant una estona; on van tenir la ocasió de muntar un gran puzzle; on van veure gran part de l'equip d'un bussejador; on van poder veure un gran nombre de bussejadors entrant i sortint de l'aigua; on van aconseguir unes galetes en forma de cavallet de mar; etc.

D'altra banda, també cridàvem l'atenció dels no tant petits per si estaven interessats en provar aquest esport que es practica des de fa molt de temps i per mostrar-lis gran part de la fauna que es pot arribar a trobar al Pantalà (Pont del Petroli) de Badalona!

No cal oblidar la visita de l'alcalde de Badalona: Xavier García Albiol, qui es va fer un parell de fotografies amb bussejadors sortint de l'aigua.

En definitiva va ser un dia on gràcies a la col·laboració de tothom del club i gràcies a la gent que hi va assistir, es va poder gaudir del dia de la Festa del Mar de 2013, junt amb la celebració del 40è aniversari del SASBA!

Gràcies, espere'm veure-us pel club i també l'any vinent!!

Dibuixos dels nens en PDF:

PDF Dibuixos 1

PDF Dibuixos 2

A continuació, clicant a VER+ es podran veure les fotos que es varen fer al llarg del dia i també les fotos dels nens. Si algú desitja còpia d'alguna fotografia, en vol veure d'altres que no s'han penjat o simplement vol la fotografia original (gran tamany) serà convidat a demanar-ho a la seu del Club o bé per correu electrònic especificant el seu nom i quina fotografia desitja. 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/4
bottom of page