top of page

Festa del Mar 2014

Benvolgut a tothom,

aquest darrer diumenge 15 de Juny de 2014 es va celebrar com cada any el dia de la Festa del Mar, generalment sense grans complicacions :) 

Va ser un dia on plè de nens i nenes es van apropar a la carpa que teniem a tocar el Pont del Petroli i on es van poder fer fotos fent-se passar per submarinistes durant una estona; on van tenir la ocasió de muntar un gran puzzle; on van veure gran part de l'equip d'un bussejador; on van poder fer-se un "tatuatge" molt xulo; on van poder demanar globus amb la forma desitjada (el pop va triomfar!); etc.

D'altra banda, també cridàvem l'atenció dels no tant petits per si estaven interessats en provar aquest esport que es practica des de fa molt de temps i per mostrar-lis gran part de la fauna que es pot arribar a trobar al Pantalà (Pont del Petroli) de Badalona!

En definitiva, va ser un dia on gràcies a la col·laboració dels socis del club i gràcies a la gent que hi va assistir, es va poder gaudir del dia de la Festa del Mar de 2014.

 

 


Moltes gràcies,

 

Espere'm veure-us pel club i també l'any vinent!!

Dibuixos dels nens en PDF:

 

PDF Dibuixos


A continuació, es podran veure les fotos que es varen fer al llarg del dia i també les fotos dels nens. Si algú desitja còpia d'alguna fotografia, en vol veure d'altres que no s'han penjat o simplement vol la fotografia original (gran tamany) serà convidat a demanar-ho a la seu del Club o bé per correu electrònic especificant el seu nom i quina fotografia desitja. 

 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/13
bottom of page