top of page
WhatsApp Image 2019-06-14 at 19.55.51.jp

Festa del Mar 2019

Benvolgut a tothom,

aquest darrer diumenge 09 de Juny de 2019 es va celebrar com cada any el dia de la Festa del Mar, generalment sense grans complicacions :) 

Va ser un dia on plè de nens i nenes es van apropar a la carpa que teniem a tocar el Pont del Petroli i on van tenir la ocasió de muntar un gran puzzle; on van veure gran part de l'equip d'un bussejador; on van poder desenvolupar la seva creativitat amb dibuixos; etc.

D'altra banda, també cridàvem l'atenció dels no tant petits per si estaven interessats en provar aquest esport que es practica des de fa molt de temps i per mostrar-lis gran part de la fauna que es pot arribar a trobar al Pantalà (Pont del Petroli) de Badalona!

En definitiva, va ser un dia on gràcies a la col·laboració dels socis del club i gràcies a la gent que hi va assistir, es va poder gaudir del dia de la Festa del Mar de 2019.

 

 


Moltes gràcies,

 

Espere'm veure-us pel club i també l'any vinent!!

Dibuixos dels nens en PDF:

 

PDF1 Dibuixos

PDF2 Dibuixos

PDF3 Dibuixos


A continuació, es podran veure les fotos que es varen fer al llarg del dia així com els PDF's dels dibuixos realitzats. Si algú desitja còpia d'alguna fotografia o simplement vol la fotografia original (gran tamany) serà convidat a demanar-ho a la seu del Club o bé per correu electrònic especificant el seu nom i quina fotografia desitja. 

 

bottom of page